diumenge, 23 de setembre del 2012

Només ho pots fer tu

Tu, com a SÚPER TIETA, ets una figura entregada i devota, lliurada totalment als teus nebots. Tens temps (recordem que no tens una vida laboral estable), tens imaginació, tens idees, també podríem dir que tens gust però, sobretot, tens temps (i si no, pels teus súper nebots, ets capaç de treure'l d'on sigui). Les activitats pim-pam (conta contes en un centre comercial) deixem-les pels pares que, pobres, no tenen temps. Lo teu són les activitats a fuego lento i, sobretot, alternatives. Aquí us proposo algunes idees.

Zoo de Cal Castillo: que els pares voler portar els retoños al zoo? Tu proposes d'anar a Cal Castillo, un zoo on els animals i les persones campen per les seves i on es farà realitat el somni de tot súper nebot urbanita: tocar els animals i donar-los de menjar! Un projecte amb veu pròpia (la del senyor Castillo), lluny de deliris de grandesa institucionals.

La font de la Budellera: recuperem la tradició d'anar a berenar (o esmorzar) a la font! Aquesta és la font reina de Collserola, amb una construcció de pedra que deixarà embadalits petits i grans i demostrarà, d'una vegada per totes, el teu savoir faire com a SÚPER TIETA.

1 comentari:

  1. Mmmm, la font de la Budellera, hi vaig ser el passat diumenge, però sense presència de nebots ni nens amb cap altra mena de relació respecte a les persones amb qui anava. Sis noies, totes de més de trenta anys, però amb poquíssimes perspectives de fer-nos tietes entre unes i altres...

    ResponElimina