dimarts, 16 d’octubre del 2012

Magic shopping, un nou concepte

Ets una SÚPER TIETA màgica o, per què no dir-ho, directament una mica bruixa? Vés fins al barri de Sant Antoni i submergeix-te a l'entremat de passadissos que formen les Galeries Olimpia, hereves directes del mític Teatro Circ Olympia.  Allà la Maribel, interiorista i enamorada dels musicals, s'ha atrevit a muntar La botiga d'Oz, un establiment ple de roba i complements per als súper nebots més estilosos... a preus embruixadors!

La Maribel, mare, súper tieta i estilista amb bon gust se sotmet al qüestionari súpertietil.

Què li recomanaries a una SÚPER TIETA presa del frenesí consumista?

Per a les nebodetes, la corona d'aniversari, que és de roba i s'adapta a  diferents mides de caparrons. I, sense dubte, la bossa en plan "bolso" de la mama, que els fa sentir mooolt grans. Per a nen, la samarreta rapera, que és una cosa que només pot comprar una SÚPER TIETA perquè la mama... potser la trobaria massa heavy.













Des del moment que posa un peu a la teva botiga, saps reconèixer una vertadera SÚPER TIETA?

I tant! L'identifico perquè la SÚPER TIETA no té un pressupost ajustat ni mira els preus, ella està totalment entregada "a su labor". I sobretot, et recalca que compra per als seus nebots, deixa súper clar el seu estatus de SÚPER TIETA.

La veritable SÚPER TIETA consumeix a trompicons o és una clienta constant?

És constant, bàsicament perquè quan ve una vegada ja veu coses per comprar a la propera que torni. (Aquí hem d'afegir que això és rigorosament cert perquè la SÚPER TIETA és un animal consumista con mucho ojo.)

Per què el nom de La botiga d'Oz?

Perquè la història del mag d'Oz retrata un món màgic on la protagonista vol arribar a tenir el que desitja i nosaltres a la botiga volem tenir coses molt desitjables amb un punt de fantasia. Peces singulars, distintives.

Quina és la "filosofia" de la botiga d'Oz?

Tinc tres premisses: els productes són, en un 90%, fabricats a Catalunya, fets per dones i no n'hi ha absolutament cap que passi dels 30 €.



Gorrets de piscina que es guarden en un mini tupper! 








Dissenyat i tricotat al Raval
Mitjons màgics que es regalen en una capsa de sabates.

2 comentaris:

  1. No sóc supertieta ni "per asomo", com dirien alguns, però he de reconèixer que m'ha molat molt, la botiga, especialment els mitjons màgics. Moníssims!

    ResponElimina
  2. Àlia, sí, tens tota la raó. Els mitjons màgics són ideals per caminar per la vida!

    ResponElimina