dimarts, 5 de maig del 2015

Dress code al parc infantil o dress code parquil

Com cal vestir-se per anar al parc? Cal saber, cal interioritzar amb promptitud, que no hi ha Vogue que ens ho resolgui: només disposem d’unes quantes pistes.


·         No trepitjaràs la sorra en va: tota precaució és poca i no ens acostarem a la sorra amb les bambes blanques immaculades que reservem per combinar amb els abrics més oversize. A 50 metres del parc, com a mínim, ens canviarem el calçat i ens col·locarem unes bambes tutti colori, per destacar i alhora adaptar-nos al medi sorril.

·         La cintura, alta; el cul, tapat:  res pitjor que veure una mamà que s’ajup per jugar amb el seu descendent i deixa entreveure la ratlla del cul o les calces color carn. Els temps de les cintures baixes i els tangues indiscrets han passat a la història, gràcies a Deú. Els jeans, taille haute, sense arribar als extrems de les models de Mango, que aviat es trobaran el texà a sota l’aixella. Cintura alta, amb moderació.



·         Aguanta el tipus! Sigui quin sigui el teu outfit, mantingues l’equilibri sobre les perilloses ondulacions del medi sorrós. I aprofita qualsevol moment lliure per fer un tweet demanant a l’ajuntament més parcs amb terra de cautxú, beneïts siguin.


·         No desitjaràs el look d’altri. Si, arribada al parc, confirmes que qualsevulla altra progenitora et supera en elegància, modernor o glamour, accepta-ho amb resignació. I el dia següent copia-li el look. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada