dilluns, 17 de setembre del 2012

Aunty shopping o shopping per a tietes

La veritable tieta adora anar de compres i té la mà foradada quan es tracta de comprar per als seus nebots. En els moments climàtics d' Aunty shopping és capaç d'oblidar-se de la seva dramàtica situació financera i exhibir la targeta amb dignitat i estil.  La Super Tieta defuig de la practicitat que busquen els pares i mai dels mais la veureu comprant al Decathlon o al Zara Kids. Ella busca les botigues més cool, s'esmuny als establiments més amagats i i fuig dels grans magatzems com de la pesta bubònica. Aquests són alguns dels seus llocs preferits, compartiu els vostres!

La Botiga d'Oz: s'anuncia com a "roba màgica per a infants" i realment està en un lloc màgic, les antigues galeries Olimpia, històriques galeries a la Ronda Sant Pau i seu de nous locals modernets. Sigueu unes veritables tietes i després de comprar aprofiteu per fer una copa al Bar Olimpia.

Petit Gegant: sense moure'ns de Sant Antoni, ara ens situem al recentment cool carrer Parlament i allà, entre bars de copes i nois amb ulleres de pasta, vet aquí que trobem aquesta petita joia: una antiga botiga de vetes i fils, reciclada en botiga de roba per als més menuts.

Rollito Así: una botiga, l'atélier d'una dissenyadora? Tot això i més és Rollito Así, una bona adreça on podeu trobar diademes "lady coquette", clips amb girasols incrustats o fermalls amb bombonets de feltre. El paradís per a les SÚPER TIETES amb nebodes divertides i trendy.


2 comentaris:

  1. Com a super tieta voldria afegir, la botiga Petit Bateau de la Plaça de la Virreina a Gràcia....
    Crec que és una botiga plena de petits i grans tresors. Allà sempre trobes una joguina "estupenda" pel teu "estupendU" nebot/neboda!!

    ResponElimina
  2. M'encanta el món que ens descobreixes ( si més no als de poble com jo ;) )

    ResponElimina