divendres, 15 de març del 2013

Excursió memorable


Els Súper Nebots, nens curiosos i somniadors que acostumen a estar fascinats per trens, avions i mitjans de transport en general, us agrairan infinitament que els porteu a fer un tomb pel carril bicidel Prat de Llobregat. Des d’allà podreu contemplar els avions que aterren i s’enlairen al Prat des d’una perspectiva inusitada. Si us col·loqueu a la zona de les butaques de ciment, els avions us passaran ben bé per sobre, tan a prop que el brunzit que fan us farà vibrar de cap a peus. Subidón total!
Si comenceu a pedalejar al Prat mateix, el recorregut és curtet, a partir de 4 / 5 anys, el poden fer sense problemes. No cal que patiu per la set: pel camí trobareu fonts, a més de jocs infantils. Aquí teniu el recorregut molt ben explicat.

I encara més: si hi aneu a l’estiu, podeu acabar a la platja del Prat i fer una remullada. Va, Súper Tietes, sortiu de la letargia hivernal i apunteu-vos un tanto dels que fan història!

4 comentaris:

  1. Ei, quina ruta més interessant SUPER TIETA.
    hem de portar taps per les orelles?

    ResponElimina
  2. Oh! Vaig estar un vespre sencer mirant avions aterrar en el mirador de les butaques i és una experiència SUPER original! T'hi afegiré el chiringuito del Prat, que té una plataforma alternativa que munten concerts a la platja a l'estiu!

    ResponElimina
  3. M'agrada la proposta de l'Afluixa Maduixa! Esperem el nom del chiringuito amb impasciència! La ruta també es pot fer caminant, suposo, no? És que no tinc bicicleta!

    ResponElimina
  4. La proposta de l'Afluixa Maduixa seria la versió "adults only", una passejada vespertina sense súper nebots! Molt bona opció també caminant!

    ResponElimina